Veiligheid

Kwaliteit en veiligheid

De balans tussen kwaliteit en veiligheid is heel belangrijk in ons werk. Dagelijks wordt er naar deze aspecten gekeken om zo kwalitatief goed werk af te leveren. Alle veiligheidseisen en de veiligheid in het algemeen wordt hierbij in acht genomen. Wanneer de aanpak niet correct is kan er veel misgaan. Om die reden heeft veiligheid de grootste prioriteit maar mag het niet ten koste gaan van de kwaliteit.

Continue zijn wij bezig onze ervaringen op locatie om te zetten in aanpassingen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Deze kennis en ervaring zijn zichtbaar in onze manier van werken maar ook in het ontwerpen van passend materieel, materialen en arbeidsmiddelen.

Veilig werken

VCA

Veiligheid is vooral afhankelijk van mensen. Houding en gedrag van mensen vereist dagelijkse zorg om veilig te werken. Zo heeft iedereen bij ons een geldig VCA certificaat. Tevens is ons bedrijf VCA gecertificeerd.

ISO 

Ons bedrijf is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Opleidingen

Voor het bedienen van bijvoorbeeld heftrucks, hoogwerkers en het aanslaan van lasten is volgens de Arbowet verplicht gesteld dat gebruikers hun deskundigheid aan kunnen tonen. Bij aanvang dienstverband stromen onze medewerkers in een opleidingsplan voor het behalen van de nodige certificaten. Zo zijn al onze medewerkers in het bezit van de juiste kennis om veilig te kunnen werken.

Persoonlijke Beschermingsmiddelen 

Vanzelfsprekend zijn onze medewerkers voorzien van allerhande persoonlijke beschermingsmiddelen, variërend van veiligheidshelmen tot aangepaste middelen om op hoogte te kunnen werken.

 

 

 

Meer informatie? Neem gerust contact op!

Klik hier!