Over ons

Historie

Sinds 1921 is A.B. Mulder & Zn. B.V. een familiebedrijf. Eerst werkzaam als klein garagebedrijf, met name gespecialiseerd in het repareren van rijwielen. Later uitgebreid in de transportsector met dienstverlenend karakter.

In 1994 koos destijds “Het Liftinstituut” als toonaangevende Certificerende Instelling er bewust voor om een kwaliteitsslag te maken in de markt van liften en roltrappen. Tot dat moment bestond de proeflast uit het gebruik van onnauwkeurige items als bouwstenen, zakken zand, hout, puin, etc. Een partner voor hen die aan die verregaande kwaliteitseisen voldeed was er nog niet. Wij ontvingen het verzoek om mee te denken in dit proces. Door goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever zijn wij met een passende oplossing op de markt gekomen, namelijk het aanleveren van gekalibreerde testgewichten.

image

 

Sindsdien hebben wij voortdurend geïnvesteerd in het optimaliseren van dienstverlening gekalibreerde testgewichten ten behoeve van (veiligheids)keuringen en zijn wij (inter)nationaal werkzaam.

Sinds 2000 is onze dienstverlening uitgebreid met de dienstverlening testgewichten voor kraansystemen en constructies.

Onze testgewichten zijn gecertificeerd in de klasse M1. Ons bedrijf is vooral werkzaam in Nederland maar wij reizen regelmatig af naar o.a. België en Duitsland om diensten te verrichten.

 

 

 

 

Interesse om ons team te versterken?

Klik hier!